FAQ

Algemene vragen

Villa Vineyards is het broertje van Villa Chocola; de leukste en lekkerste chocoladewinkel van Nederland. Wij hebben een heel andere draai gegeven aan de toch zeer traditionele wereld van chocola. En nu zien wij mogelijkheden in de wijnwereld.

Want hoe fijn is het om een heerlijke (horeca) wijn cadeau te kunnen geven? Een exclusieve en prachtige fles wijn of champagne mét een mooie cadeauverpakking? Of meerdere flessen in een cadeaubox of in een fraaie houten kist?

Voor onze beide bedrijven gelden dezelfde principes:
kwaliteit is een voorwaarde,
het oog wil ook wat,
and it better be good!

Daarom bieden we mooie wijnen aan, in mooie flessen en verpakkingen. Met andere woorden; een geweldig cadeau!

Vineyard is Engels voor wijngaard.
Aangezien wij verschillende wijnen en champagnes aanbieden, vertegenwoordigen we verschillende wijngaarden.

Benieuwd naar de verhalen van de merken en de bijbehorende wijnhuizen? Onder elk product staat een kort verhaal over het wijn- of champagnehuis. Hoe leuk is dat?!

 

Villa Vineyards hanteert marktconforme prijzen. We streven ernaar om een eerlijke prijs te vragen voor een mooi product dat met liefde en aandacht is gemaakt.
And that’s including the service.. 😉

Verzending en retourneren

Villa Vineyards hanteert een gereduceerd tarief van € 5,95 euro voor verzendkosten binnen Nederland voor pakketten onder de 10 kg.
Franco levering geldt vanaf een orderwaarde van € 500,- excl btw.

Wij verzenden onze pakketten via PostNL. Wij verzenden onze pakketten in Nederland, Duitsland en België. Voor bestellingen naar Duitsland en België hanteren we de reguliere tarieven van postNL voor pakketpost mét track & trace.

Buiten de Benelux verzenden is mogelijk voor zakelijke klanten, echter hier gelden andere voorwaarden en tarieven voor. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Ons doel is om een bestelling zo snel mogelijk te verzenden, het liefst op werkdagen binnen 24 uur. Mocht je een bestelling hebben geplaatst en deze willen annuleren, dan verzoeken we je om z.s.m. contact met ons op te nemen. Mail direct naar info@villavineyards.com of bel naar: 085 – 082 23 10

Het lijkt ons onwaarschijnlijk dat je iets wil retourneren, maar mocht er iets zijn met je bestelling, dan kan je de bestelling op eigen kosten naar ons retourneren. Uiteraard zitten er een aantal voorwaarden aan om het aankoopbedrag terug te krijgen. Zo moet de verpakking er netjes en onbeschadigd uitzien, de fles nog verzegeld zijn en alles compleet zijn.

Sinds juni 2021 is de nieuwe alcoholwet van kracht. En die geldt ook voor online winkels. Wij verkopen geen drank aan personen onder de 18 jaar.

Om dit te controleren wordt door de bezorger van PostNL gevraagd naar de ID kaart van degene die het pakket aanneemt. Deze dient ook een handtekening te zetten voor het aannemen van het pakket.

Betaling en facturen

iDeal, VISA, Mastercard en eventueel via factuur (voor bedrijven en organisaties). De factuur ontvang je overigens automatisch bij je bestelbevestiging als je online bestelt. Fijn voor je administratie.

Het kan zijn dat er iets niet goed is gegaan met de betaling. Geen paniek. Na ongeveer een uur krijg je een herinnering om de bestelling alsnog af te ronden en te betalen. Je krijgt een link en kan weer verder gaan waar je bent gebleven. Na betaling krijg je een bestelbevestiging van je bestelling.
Niets ontvangen? Kijk dan even of de mail in de spam terecht is gekomen.

Bij je bestelbevestiging (dus na de aankoop) zit onderaan een PDF bestand van de bijbehorende factuur. Hier staat o.a. ook het BTW bedrag op.

Vacatures

We zijn een groeiend bedrijf, dus wie weet hebben we een plek voor jou.

Een open sollicitatie sturen mag uiteraard altijd. Verstuur je cv en motivatie naar: info@villavineyards.com

Contact

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2