Verzending en/of bezorging

Wij verzenden onze artikelen naar ieder gewenst adres.
Door een kaartje toe te voegen aan de bestelling maak je je cadeau nog persoonlijker en weet de ontvanger meteen van wie de verrassing afkomstig is. Hieronder lees je wat meer informatie over hoe dat in zijn werk gaat.

LEVERING

De bestellingen die binnen komen via onze webshop worden verstuurd met de pakketpost van PostNL.
Komt een bestelling vóór 14:00 uur bij ons binnen, dan gaat het diezelfde dag nog de deur uit (zon- & feestdagen uitgezonderd).
Doorgaans levert postNL op werkdagen binnen 24 uur op adressen binnen Nederland.

Per juli 2021 is er de nieuwe alcoholwet. Dit houdt in dat ook wij onze producten (met alcohol) niet verkopen aan personen onder de 18 jaar. Voor een online bestelling betekent dit dat er een leeftijdscontrole is bij de levering. 

De bezorger van PostNL zal vragen naar het ID-bewijs en vragen om een handtekening voor ontvangst. 

TRACK & TRACE

Ter bevestiging ontvang je van ons een track & trace code. Je weet dan dat de bestelling de deur uit is, maar je kan de levering ook zélf volgen via de website van PostNL.

VERZENDKOSTEN

Wij hanteren een tarief van slechts € 5,95 per adres (tot 10 kg binnen Nederland). Voor pakketten naar het buitenland hanteren wij dezelfde tarieven van PostNL-pakketpost.

BETALINGEN

Betalen kan bij ons met iDeal, maar ook met Mastercard of VISA.

MET ZORG VERPAKT

Iedere bestelling wordt met zorg door ons verpakt, zodat deze in een goede staat op de plaats van bestemming komt.
Immers: we verzamelen blije klanten; ook online!

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2